Möten i fängslande miljö - Fästningen vandrarhem

Möten i fängslande miljö

På fästningen finns tid och ro att mötas. Den historiska miljön sätter igång fantasi och kreativitet. Saltstänkta vindar och mäktiga havsvyer från fästningsvallen fyller på med härlig energi.  

Vi erbjuder en unik mötesplats i det gamla Kronohäktet från 1856. Den sista fången avtjänade här sitt straff år 1931. Fängelset är en spännande plats för möten som inte liknar någon annan. Är ni ett företag som vill bo och konferera? Ett idrottslag eller en förening? Vill ni bo tillsammans och umgås på en släktträff, möhippa, yogakurs eller körläger? Vårt fängelse lämpar sig bra för många olika sorters möten, och det är populärt att hyra hela huset för att kunna utforma vistelsen på bästa möjliga sätt.  

Boende & möten

I fängelset finns 27 bäddar, och här bor ni i 1-2-bäddsceller. Självklart kan även mindre grupper hyra hela huset. I stora salen finns konferensmöjligheter, och bord som kan dukas upp till middag. För konferens rekommenderar vi bokningar upp till 20 personer. I fängelsesalen kan ni också ha t ex yoga eller körsång. Det är fin akustik i salen. I fängelset finns ett fullutrustat kök där ni kan laga er egen mat, eller så hjälper vi er med catering. Önskar ni någon aktivitet under era möten hjälper vi er att boka detta. Det finns exempelvis möjlighet till guidade fästningsvisningar, eller bad och bastu på Kallbadhuset nedanför vårt boende. 

Fängelset är ovanlig mötesplats som med sin avskalade enkelhet tar fram er kreativitet. 1800-talsarkitekturen gör sig påmind genom de stora vackra fönstren som släpper in solljuset och inspirationen. 

För frågor och bokning kontakta oss