Rys och Mys på Varbergs fästning - Fästningen vandrarhem

Rys och Mys på Varbergs fästning

Välkomna till ett rysligt mysigt höstlov i Varberg och på Varbergs fästning! När höstmörkret lagt sig över staden vaknar fantasin till liv. Vad döljer sig i skuggorna i de dunkla fästningsvalven? Kan du hitta den hemliga skriften längs vägen och kan man gå vilse i tiden på denna månghundraåriga plats?

Under höstlovet blir det extra spännande att besöka Varberg då det är Rys och Mys på och omkring Varbergs fästning! Med start fredag 29 oktober kl 19 blir det en maskeradparad som går från Varbergs torg och ner till fästningen. Spännande ljud- och ljusinstallationer inne på fästningen, längs havet och i stadskärnan gör besöket till en lagom läskig upplevelse för hela familjen!

Rys och Mys -paket för barnfamiljer

Välkommen att bo i våra rysligt pyntade familjerum mitt i ryset och myset på Varbergs fästning! När ni bor hos oss med Rys- och Myspaketet ingår:  

  • Besök i en kuslig och kanske hemsökt cell i det gamla fästningsfängelset
  • Fri entré till muséet med det spännande mossliket Bockstensmannen
  • Något rysligt gott till alla barn
  • Frukostbuffé 
  • Rysligt pyntat rum

Boka online eller ring oss för bokning! Rys och Mys-paketet kan bokas: 29/10 - 7/11  2021. OBS! Välj först rumstyp (3, 4-bädds eller familjerum) och välj sedan tillvalet RYS OCH MYS - Boendepaket.