Vandrarhem på fästningen mitt i Varberg - Fästningen vandrarhem

Vi har öppet som vanligt

Möt våren hos oss

Njut av sköna stunder längs strandpromenaden i den friska havsbrisen. Gör en utflykt i vår vackra omgivning i den uppiggande vårsolen. 

Vi håller öppet som vanligt för privatpersoner och mindre grupper. Vi erbjuder nu under våren vårt fina boende till fortsatta lågsäsongspriser vid nya bokningar, även om vi nu går in i mellansäsong. Så känner du dig frisk är du varmt välkommen att möta våren hos oss!

Vi erbjuder nu också generösa avbokningsvillkor - fram till kl 15 dagen innan ankomst har du möjlighet att avboka. Vi är måna om våra gästers och medarbetares hälsa och självklart följer vi noga rapporteringen kring coronaviruset och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi vill även tipsa våra gäster om deras viktiga information

Personliga frukostbrickor och desinfektion

För att förebygga smittspridning erbjuder vi nu personliga frukostbrickor till våra gäster istället för frukostbuffé. Det går även bra att få sin frukostbricka till rummet. Vi är alltid noga med att hålla rent och fräscht i vår anläggning men har nu ytterligare skärpta rutiner vid städning så som extra vädring av gästrum, samt löpande desinfektion av dörrhandtag och andra tagytor.

Välkommen till härliga utevistelser i vackra Varberg. Mer inspiration hittar du på visitvarberg.se

Läs mer om vårt boende och välkommen att boka online eller kontaka oss!