Vandrarhem på fästningen mitt i Varberg - Fästningen vandrarhem

Övernatta hos oss med påskrabattVill ni unna er några sköna dagar hos oss på Fästningens B&B/Vandrarhem i Varberg i vår? Under påskhelgen har vi fina erbjudanden på våra mysiga B&B-rum, så passa på att boka in er vistelse redan nu!

Påskerbjudande vid Fästningens B&B/Vandrarhem

Hos oss på Fästningens B&B/Vandrarhem bor ni bekvämt i den unika fästningsmiljön. Vi har rum för en till fyra personer, och bokningar i vårt Bed & Breakfast inkluderar sänglinne, handdukar samt frukostbuffé. 

Uppge bokningskod PÅSK i er bokning för att erhålla påskrabatten på upp till 30% på våra B&B-rum. Erbjudandet gäller för incheckning under perioden 8/4 - 12/4 2020 och bokas här på vår hemsida.

Roliga aktiviteter under påskhelgen

På skärtorsdagen, den 9 april, är det dags för den roliga traditionen Påskdoppet precis nedanför fästningsmuren. Här kan ni utmana er själva och era vänner och ta årets första dopp i havet. Läs mer om påskdoppet

För er som vill värma upp er ordentligt innan badet finns även det populära Kallbadhuset alldeles intill. Läs mer om Kallbadhuset och se öppettider på www.kallbadhuset.se

Boka er vistelse här

Läs gärna mer om vårt boende och boka er övernattning här via vår hemsida.

Välkomna med er bokning!