Har ni öppet med tanke på coronaviruset? - Fästningen vandrarhem

Frågor och svar

Här nedan har vi samlat svaren på ett antal vanliga frågor som vi får hos oss på Fästningens B&B/Vandrarhem.

Ja, vi håller öppet som vanligt! Självklart följer vi rapporteringen kring coronaviruset och  Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Frukost serveras på brickor istället för buffé för att förebygga smittspridning.

Om ni anländer efter receptionstid så lägger vi er nyckel i ett nyckelskåp på gaveln till receptionen. Innan er ankomst får ni tillgång till koden till skåpet.

Om du har bokat rum i vårt Bed & Breakfast ingår det frukost i priset. Under helger och högsäsong dukar vi upp en fin frukostbuffé med nybakat bröd, nybryggt kaffe, goda pålägg, yoghurt och mycket mer. Under lågsäsongens vardagar kan man få en personlig frukostbricka som kan ätas den tid man själv önskar.

I Hus 10 och Hus 13 där vi bedriver Bed and Breakfast ingår sänglinne och handdukar i övernattningen. Till Fängelset, där det är vandrarhem, tar man med sig egna lakan eller hyr av oss i receptionen.

Vi rekommenderar två parkeringsområden i närheten av vårt boende. Dessa är parkeringarna i hamnområdet samt parkeringshuset Briggen väster om Varbergs station på Östra hamnvägen. Vid fästningen och boendet får man endast köra upp för att lasta av.

Ja, hos oss finns ett rum med egen ingång som är avsett för gäster som kommer med djur. Fråga oss gärna för att veta mer.

Toalett och dusch finns i nära anslutning till alla rum. Våra B&B-rum är alla utrustade med spegel och handfat.

Det går bra att ägna sig åt lugna lekar utanför boendet. Fotboll och liknande sporter spelas gärna nedanför fästningens mur.

Vi har infört nya generösa avbokningsvillkor i dessa osäkra tider med tanke på Coronapandemin. Nu kan du vänta in i det längsta med att besluta om din vistelse - det går att avboka fram till kl 15 dagen innan ankomst.