Fängslande möte i inspirerande miljö - Fästningen vandrarhem

Fängslande möte i inspirerande miljö

Här finns tid och ro att mötas. Den historiska miljön sätter igång fantasi och kreativitet. Efter en promenad runt fästningen med saltstänkta vindar och havets brus hittar du garanterat lösningar på dina frågeställningar.

Vi erbjuder möteslokal och tar också gärna hand om maten till ert möte eller konferens. Fråga oss så tar vi fram ett upplägg som passar era önskemål.

Mötesrum i "Hus13" & "Hus10"

Vår möteslokal under takbjälkarna i Hus13 rymmer upp till 20 personer i skolsittning. Rummet går lätt att möblera om efter önskemål. I Hus10 har vi ett mindre rum för max 12 personer, ett grupprum. Prata med oss så förbereder vi de tekniska hjälpmedel du kan behöva för att göra det mesta av ditt möte. Vi kan erbjuda bland annat Wifi, projektor, ljudanläggning m.m. 

Bo och konferera i ”Fängelset”

Denna möteslokal liknar inget annat och ligger i det gamla kronohäktet som var i bruk mellan 1856-1931. Här bor och konfererar ni under samma tak i en spännande lokal med dramatisk historia.

Ni sitter vid långbord mitt i fängelset och utmed väggarna har ni de gamla fångcellerna där hängmattan numera bytts ut mot sköna och bekväma sängar. 1800-talsarkitekturen gör sig påmind genom de stora vackra fönstren som släpper in solljuset och inspirationen. Ett uppskattat och prisvärt alternativ för max 25 personer.

För frågor och bokning kontakta oss