Arbeta i Varberg och bo centralt - Fästningen vandrarhem

Arbeta i Varberg och bo centralt

För dig som arbetar tillfälligt i Varberg passar ett av våra rum på Fästningens B&B/Vandrarhem utmärkt. Det är ett enkelt och bekvämt boende med närhet till centrum och järnvägsstationen.

Vid Fästningens B&B/Vandrarhem bor du i en historisk miljö och kan välja mellan att bo i Hus 10 och 13 där vi bedriver Bed and Breakfast eller i Kronohäktet där det är vandrarhem. I husen finns rum i olika storlekar med plats för mellan en och fem personer.

I Hus 10 och 13 är alla rum utrustade med handfat. Dusch och toalett finns i korridoren och TV finns vid frukostserveringen. Här finns rum i ett flertal storlekar.

I det gamla Kronohäktet bor du lite enklare till ett billigare pris. Du bor i ett prisvärt men bekvämt boende i rum för en eller två personer. Du har även tillgång till kök i de gemensamma utrymmena.

Boende med närhet till centrum

Fästningens B&B/Vandrarhem ligger med gångavstånd till järnvägsstationen och all service i stadskärnan som restauranger, kaféer och affärer. Vi kan erbjuda ett begränsat antal parkeringsplatser uppe vid Varbergs fästning.

För er på arbetsbesök

Priset på övernattning för er som är på arbetsresa beror på hur många ni är som ska övernatta samt hur länge. Fråga oss gärna om en offert.

Boka ditt boende här eller ring oss på nummer 0340 - 69 24 69 så hjälper vi dig.

För er som är på en längre arbetsresa och vill ha ett boende med allt ni kan tänkas behöva rekommenderar vi vackert belägna ApelvikStrand med lägenheter och hus vid stranden.