Gamla hus och sköna sängar - Fästningen vandrarhem

Gamla hus och sköna sängar

Vår boendeanläggning har totalt 38 rum och 66 bäddar samt två mötes-/konferensrum. Till sommarsäsongen möbleras dessa rum om till familjerum. Hos oss sover du i sköna sängar i de charmiga gamla husen. 

Hus10 och Hus13 är Bed & Breakfast

Husen är uppförda under 1700- och 1800-talet och har tidigare varit lasarett och bageri. Idag är här Bed & Breakfast i de charmiga rummen och du kan välja mellan 2 till 6-bäddsrum. Några av rummen har fönster mot innergården, andra har fönster mot muren eller har utsikt över havet. Sängkläder, handdukar samt frukostbuffé ingår i vårt B&B. Alla rum är utrustade med handfat. Dusch och toalett finns i nära anslutning till rummen. TV finns vid frukostserveringen. Fritt Wi-Fi finns på hela anläggningen.

Fängelset är vandrarhem

I det gamla Kronohäktet från 1856 finns 23 spartanskt inredda fångceller med en eller två bäddar i varje. Totalt har fängelset 27 bäddar och fungerar som vandrarhem. Här sover du billigt i lika sköna sängar som i våra andra rum. Fängelset har eget självhushållningskök och ett allrum möblerat med långbord. Fick du inte med dig egna lakan kan detta hyras på plats. Det går även bra att köpa till frukost.

Slutstädning ingår i alla våra rum.